Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10497/21517
Title: 
Issue Date: 
1997
Publisher: 
NIE
Description: 
The following photos all show the back view of NIE's Oei Tiong Ham building in the Bukit Timah campus. The photos were taken after the construction of the linkway at the back of Oei Tiong Ham building. The linkway was built to link multiple buildings at far ends of NIE together and to shelter students and staff when they move from place to place within the campus grounds.
URI: 
Appears in Collections:Architecture

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
img 632.jpg
  Restricted Access
90.42 kBJPEGView/Open
Show full item record

Page view(s)

22
checked on Oct 21, 2020

Download(s)

2
checked on Oct 21, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.